Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat (2024)
HD

Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
  • Gen: Fantastic, SF, Aventuri, HD, Comedie
  • Actori: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts
  • Regie: Gil Kenan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
18.04.2024, 09:36
1048
0
Egon Spangler și-a dedicat întreaga viață luptei împotriva răului din altă lume. Pentru a face acest lucru, chiar a fondat legendara echipă Ghostbusters la New York. Cu toate acestea, în fiecare an erau din ce în ce mai puține spirite rele în oraș, iar Vânătorii au fost apelați la ajutor din ce în ce mai puțin, până când celebra lor echipă a devenit o legendă. Privat de ocupația sa obișnuită, Spangler însuși a fost forțat să se mute din New York la o fermă veche din orașul Summerville. Nu întâmplător Igon a ales acest loc pentru a trăi. O mină a funcționat în oraș pentru o lungă perioadă de timp, care, potrivit vânătorului, ascundea forțele malefice în sine, așteptând în aripi să se elibereze. Egon a reușit totuși să prindă în capcana lui unul dintre spiritele subterane, dar lupta cu el l-a costat viața pe legendarul vânător. În timpul vieții sale, Spangler lasă moștenire casa sa modestă fiicei sale Kelly și nepoților Trevor și Phoebe.

În timp ce sortează gunoiul vechi după moartea sa, Phoebe găsește un obiect de neînțeles care se dovedește a fi un detector al activității supranaturale, apoi descoperă capcana fantomă în sine, pe care ea o deschide accidental și eliberează o fantomă periculoasă capabilă să înghețe toate ființele vii. Dându-și seama că nu se pot descurca singuri, Kelly și copiii se grăbesc la New York pentru a-și uni forțele cu Vânătorii și pentru a opri spiritul înainte ca lumea să transforme lumea într-un deșert de gheață. Urmărește filmul Ghostbusters: Frozen Empire online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Ghostbusters: Frozen Empire (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar