Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II (2012)
HD

Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
11 Voturi
26.04.2024, 11:56
63
0
Intriga filmului „Twilight. Saga: Zori. Partea 2 începe după ce Bella își revine după transformarea ei. Devenită vampir, ea încearcă să se adapteze unui nou mod de viață, realizând că acum i se oferă un corp puternic și practic invulnerabil, care nu prezintă tendință de îmbătrânire. Împreună cu soțul ei, merge la vânătoare, unde miroase o persoană. Arătând stăpânire de sine, reușește să fugă. Întorcându-se acasă, ea află că Jacob și-a imprimat fiicei. Fata crește foarte repede, ceea ce îi îngrijorează pe unii membri ai familiei Cullen.

În timp ce se plimbă prin pădure, Jacob și Bella sunt văzuți de Irina, care ține ranchiună față de Cullen în trecut. O vede pe Renesmee și decide că este un copil nemuritor care nu va învăța niciodată să-și controleze pofta de sânge. Greșind și înțelegând totul greșit, se duce la Volturi pentru a raporta crima la care a fost martoră.

De acum înainte, soții Cullen sunt în pericol de moarte. Își dau seama că Renesmee este doar un pretext, iar adevăratul scop al campaniei sunt vampirii talentați. Dacă a doua adaptare cinematografică a romanului „Breaking Dawn” de Stephenie Meyer vă trezește interesul real, atunci vizionați filmul „Twilight. Saga: Zori. Partea 2" poate fi făcută pe site.

HD The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)