Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Regele Arthur (2024)
Trailer

Regele Arthur (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Arthur the King (2024)
  • Gen: Filme SUA, Aventuri, Filme 2024
  • Actori: Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Simu Liu
  • Regie: Simon Cellan Jones
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
15.03.2024, 18:14
116
0
Sunt într-adevăr trei filme într-unul, toate vizionabile, dar piesele nu se îmbină întotdeauna. Prima și cea mai puțin convingătoare piesă este povestea lui Michael. Este un personaj neliniştit, posibil un drogat de adrenalină sau doar cineva cu ceva de dovedit după ce a fost numit „cel mai bun pilot de aventură care nu a câştigat niciodată un campionat” de „Man vs. Wild” gazda Bear Grylls (jucându-se în afara camerei). Michael își iubește soția și fiica, dar nu-i place să lucreze pentru fostul său tată agent imobiliar devenit militar. El nu va lăsa moștenirea sa să fie o imagine virală a echipei sale învinse blocată literalmente în noroi.

Nimeni nu vrea să-l sponsorizeze după ultimul său eșec. Dar cu doar jumătate din banii de care are nevoie, Michael formează o echipă: Chick (Ali Suliman), navigatorul, care a fost eliberat din echipa de campionat pentru genunchiul rău, Olivia (Nathalie Emmanuel), expertul alpinist liber și fiica lui. un fost campion bolnav și Leo (Simu Liu), cel care a postat acea fotografie virală cu noroi, o vedetă a rețelelor sociale care este încă supărată pe Michael din cauza deciziilor proaste care i-au costat premiul în cursa anterioară. Michael promite că de data aceasta Leo va avea o voce în direcția echipei, iar Lou îl avertizează: „Va fi unul puternic”.

HD Arthur the King (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)