Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Paul. Un extraterestru fugit de-acasă (2011)
HD

Paul. Un extraterestru fugit de-acasă (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Filme SUA, Filme englezesti, Aventuri, HD, Comedie
  • Actori: Simon Pegg, Nick Frost, Seth Rogen, Jason Bateman, Kristen Wiig, Bill Hader, Blythe Danner, Joe Lo Truglio, John Carroll Lynch, Jane Lynch
  • Regie: Greg Mottola
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
03.02.2024, 01:58
94
0
Paul: The Secret File este o aventură de comedie SF lansată în 2011 și regizat de Greg Mottola. Acest film este mai mult decât o comedie - este o călătorie hilară amestecată cu elemente de fantezie și o parodie a genului science fiction.

Povestea începe cu doi comedianți englezi și cei mai buni prieteni, Graham Willis și Clive Gollins (interpretați de Simon Pegg și, respectiv, Nick Frost), care decid să facă o excursie în Statele Unite. Planul lor include vizitarea unor locații celebre asociate cu ficțiunea științifico-fantastică americană, cum ar fi Zona 51 și locația unui presupus prăbușire de navă extraterestră. Cu toate acestea, când întâlnesc un extraterestru adevărat pe nume Paul (cu vocea lui Seth Rogen), călătoria lor se transformă într-o aventură incredibilă. Paul este un extraterestru sarcastic și liber cugetător, care fuge de agenții guvernamentali și caută o modalitate de a se întoarce pe planeta sa natală.

Graham și Clive decid să-l ajute pe Paul, iar călătoria lor devine un vârtej de evenimente, plin de personaje excentrice, situații amuzante și răsturnări de situație imprevizibile. Ei își urmăresc scopul, se întâlnesc cu agenți guvernamentali și teoreticieni fanatici ai conspirației și încearcă să găsească o cale ca Paul să se întoarcă acasă. Paul: The Secret File este o comedie strălucitoare și captivantă care abordează teme de prietenie, aventură și toleranță. De asemenea, este plin de referințe și parodii ale unor filme SF și fenomene culturale clasice. Actoria lui Simon Pegg, Nick Frost și Seth Rogen oferă filmului un farmec și râs deosebit. Urmărește filmul Paul: The Secret Material online 2011 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Paul. Un extraterestru fugit de-acasă (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1