Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Kincsem - Pariul secolului  (2017)
HD

Kincsem - Pariul secolului (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Kincsem (2017)
  • Gen: Dramă, Istoric, Filme 2017, Aventuri
  • Actori: Erwin Nagy, Andrea Petrik, Tibor Gaspar, József Diabronka, Tamas Kerestes, Erno Fekete, Peter Scherer, Zoltan Ratoty, Lehel Kovacs, Zalan Makranci și alții
  • Regie: Gabor Herendi
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Ungaria
1 Vot.
21.03.2024, 12:29
48
0
Evenimentele filmului au loc la mijlocul secolului al XIX-lea. Tatăl personajului principal a antrenat cai cu succes timp de zeci de ani și, de asemenea, a pledat pentru independența țării sale natale - Ungaria. Într-o zi, el a fost ucis de prietenul său, după ce a aflat despre sentimentele sale naționale. Fiind orfan, Erne, fiul defunctului, a fost alungat de împărat și a părăsit castelul natal, devenind un călător obișnuit, fără bani. După mulți ani de rătăcire în libertate, tipul nu și-a pierdut inima. A reușit să obțină succes în aceeași industrie ca și părintele său. Pe lângă faptul că este în relații prietenoase cu animalele, el este și un cuceritor priceput al inimii doamnelor. Soarta îi va da o șansă, iar el va putea face dreptate celor care o merită. Calul nestăpânit care s-a prezentat la el și abilitățile sale de antrenament îl vor ajuta fără îndoială în acest sens.

HD Kincsem (2017) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)