Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Kicks (2016)
HD

Kicks (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Jacking Guillory, Christopher Jordan Wallace, Christopher Meyer, Kofi Siriboe, Mahershala Ali, Kyndall Ferguson, Molly Shaiken, Teresa Navarro, Natalie Stephanie Aguilar, Tina Gilton și alții
  • Regie: Justin Tipping
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
22.04.2024, 16:41
26
0
Brandon, în vârstă de 15 ani, trăiește într-o lume în care oamenii sunt întâmpinați de hainele lor și descurajați de hainele lor. Sau mai bine zis, pe adidași. Dacă ai pantofi sport la modă în ediție limitată, consideră-te un tip oriunde. Prin urmare, când un adolescent întâlnește un vânzător de Nike-uri noi furate pe stradă, este aproape un miracol. Acum stima de sine a lui Brandon a crescut, iar viața devine din ce în ce mai bună, dar nu pentru mult timp - o bandă de bandiți îl bate pe adolescent și îl dezbrăcă de noile sale Air Jordan 1, pentru a-i întoarce pantofii și a-i restabili mândria, tipul și prietenii lui pleacă în căutarea liderului bandei.

HD Kicks (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)