Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jaf în timpul potopului (1998)
HD

Jaf în timpul potopului (1998) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Hard Rain
  • Gen: Dramă, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Morgan Freeman, Christian Slater, Randy Quaid, Minnie Driver, Edward Asner, Michael A. Goorjian, Dann Florek, Ricky Harris, Mark Rolston, Peter Murnick
  • Regie: Mikael Salomon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
03.01.2024, 04:00
117
0
Hard Rain este un thriller care spune povestea unui jaf de mare profil pe fundalul unui dezastru care se desfășoară - o inundație care distruge un oraș mic și duce la moartea locuitorilor săi.

Povestea se învârte în jurul banilor furați de la o bancă, care cad în mâinile locuitorilor întreprinzători ai unui orășel din Indiana, lăsat aproape pustiu după vestea unei inundații majore.

Un orășel din Indiana este lovit de ploi abundente. Râul din apropierea așezării se revarsă și inundă orașul. Apoi, colecționarii Tom și unchiul său Charlie iau 3 milioane de dolari de la o bancă locală. Cu toate acestea, nu reușesc să ducă banii departe: cad în capcana banditului Jim și a bandei lui. În luptă, în speranța că va economisi banii, Charlie sună la poliție, dar unul dintre cei șase ai lui Jim îl ucide pe bărbat, iar apoi Tom scapă cu banii, pe care îi ascunde în cimitir.

Gangsterii nu intenționează să-l lase pe Tom să plece cu banii și îl urmăresc. Tipul se ascunde în biserică. Dar nici acolo nu are noroc: este confundat cu un tâlhar și este uluit. Tom spune poliției ce s-a întâmplat, după care este trimis la închisoare, iar șeriful și asistentul său Wayne Brice merg să investigheze cazul.

O altă eroină apare imediat în poveste. Karen. Ea este angajată în restaurarea bisericii și nu intenționează să o părăsească. Cu toate acestea, șeriful ordonă să fie scoasă din oraș. Dar Karen își împinge tovarășul peste marginea bărcii și se întoarce la biserică.

Ea devine o adevărată salvare pentru Tom. Fata îl salvează pe Tom, care aproape s-a înecat într-o cușcă plină cu apă, și împreună cu el încearcă să găsească un loc sigur în oraș.

În același moment, îngrijitorul barajului local este obligat să-l deschidă, pentru că altfel va fi pur și simplu distrus. Din acest moment începe adevărata luptă pentru viețile celor care nu au reușit să evadeze din oraș.

HD Hard Rain Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar