Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Copiii tatălui (2006)
HD

Copiii tatălui (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Children of Men (2006)
  • Gen: Dramă, SF, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Clive Owen, Claire-Hope Ashitey, Julianne Moore, Michael Caine, Charlie Hunnam, Chiwetel Ejiofor, Pam Ferris, Danny Huston, Peter Mullan, Temina Sunny, Juan Gabriel Yacuzzi, Michelle Hussain, Rob Carling, John Chevalier
  • Regie: Alfonso Cuarón
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.01.2024, 15:27
74
0
Uneori, este chiar dificil de imaginat de ce există umanitatea modernă și ce obiective își propune. Criza este observată în multe zone și zone. Acesta este motivul pentru care poate fi dificil de înțeles dacă oamenii ar trebui să continue să se dezvolte și să se reproducă în continuare. Poate că, în timp, natura pur și simplu va opri dezvoltarea umanității și va aștepta creaturi mai inteligente.
Această imagine descrie tocmai o astfel de situație când umanitatea încetează să se mai reproducă. Copiii nu se mai nasc și femeile nu pot rămâne însărcinate. Personajul principal întâlnește ceea ce pare a fi singura femeie care a reușit să rămână însărcinată pe această lume și decide să o ducă în tabăra oamenilor de știință. Unul dintre puținele spații rămase în siguranță în această lume. Poate că acolo vor putea continua rasa umană sau pur și simplu vor înțelege ceva valoros.
Singura problemă este că Pământul din 2027, când oamenii au încetat să se mai reproducă, nu este deloc un loc în care să poți călători calm și în siguranță. Mai ales dacă ești cu singura femeie însărcinată din întreaga lume. În mod paradoxal, mulți oameni încă nu înțeleg valoarea vieții, își caută propriul beneficiu și încearcă să obțină o poziție mai bună.
Câte scenarii tragice de viitor sunt prezentate în diferite filme: de la apocalipsa cauzată de diverși viruși și boli, până la invazii extraterestre și Războiul Stelelor. Totuși, totul se poate întâmpla mult mai banal și mai rău, atunci când femeile sunt incapabile să nască și devin infertile. Continuarea rasei umane este imposibilă și este sortită să dispară de pe fața Pământului.
Problema infertilității există de aproape două decenii. Acest record de timp a început de la data nașterii ultimului copil. Oamenii sunt într-o stare de disperare, știind că nu își pot prelungi linia de familie. Tulburările în masă au măturat literalmente lumea; numai în Marea Britanie este posibil să se mențină o anumită ordine. Când se pune problema emigrării ilegale a unei femei pe nume Ki, se dovedește că este însărcinată și încearcă să o ducă la centrul „Umanitate” pentru examinare de către oamenii de știință.

HD Children of Men (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar