Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cat and Dog - Chien et chat (2024)
Trailer

Cat and Dog - Chien et chat (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
28.01.2024, 04:06
93
0
Pisica și câinele este o comedie franceză de aventură despre animalele dispărute.

Complot
Jack este un hoț cu experiență. Într-o zi a furat un rubin scump, dar, după norocul, polițistul nu a vrut să-l lase pe infractor atât de ușor. S-au luptat și, în timp ce pumnii erau în plină desfășurare, bijuteria a căzut. Și a fost imediat înghițit de câinele nu prea deștept Chichi.

Fără să renunțe, tâlharul a apucat câinele și a decis să aștepte până când bijuteriile au ieșit natural. Fugând de persecuție, a ajuns la aeroport și a sperat că el și partenerul său patruped vor putea scăpa în străinătate.

În portul aerian, câinele s-a întâlnit cu Diva, o pisică Maine Coon. Nu este doar un animal de companie, ci o adevărată vedetă, pentru că proprietara ei, Monica, are conturi pe rețelele de socializare și câștigă milioane din publicații.

În mod ironic, cele două celule ale lor au fost cele care, din întâmplare, nu au urcat în avionul potrivit care să se îndrepte spre Montreal. Lăsate în voia lor, animalele cu coadă trebuie să supraviețuiască departe de o casă caldă și fără o persoană în apropiere și sunt complet neobișnuite cu asta. Între timp, ei încearcă să reziste singuri, proprietarii lor se grăbesc să caute.

HD Câinele și pisica: Pierduți prin New York Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1