Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Best Man (2023)
HD

The Best Man (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme 2023
  • Actori: Cercetaș Taylor-Compton, Dolph Lundgren, Nikki Whelan, Luke Wilson, Brendan Fehr, Ryan Devlin, Andrey Ivchenko, Scott Martin, Regele Orba, Chris Mullinex
  • Regie: Shane Dex Taylor
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.05.2023, 18:33
192
0
O poveste plină de acțiune despre un grup de băieți care s-au trezit la o nuntă de lux. Se părea că o vacanță la acest hotel stațiune ar lăsa în urmă o mulțime de impresii luminoase și de neuitat. Dar în cel mai neașteptat moment, totul se transformă într-un coșmar. Teroriștii înarmați pătrund în sărbătoarea nunții și îi iau ostatici pe toți oaspeții. Desigur, o astfel de întorsătură a evenimentelor trezește uimire sinceră în mire. Pentru a-și salva rudele, el se întoarce pentru ajutor celui mai bun om și cel mai bun prieten, care este destul de beat. Împreună trebuie să lupte împotriva unui întreg grup de criminali care reprezintă un pericol grav. Fiecare greșeală poate provoca numeroase decese și nu puteți aștepta ajutor din partea poliției și a serviciilor speciale. Vor putea băieții obișnuiți să iasă din această poveste și să prevină sacrificiile fără sens?

HD The Best Man (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1