Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Supraviețuitorul (2008)
HD

Supraviețuitorul (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme romanesti, FIlme Dublate in Romana, Crimă
  • Actori: Sergiu Nicolaescu, Vladimir Gaitan, Jean Constantin (II), George Miheitse, Ion Dikiseanu, Christian Motiu, Ilana Lazariuk, Christian Jacob, Loredana Groza, Ion Riciu, Ioan Lupu, Vitaly Ursu, Toma Kuzin, Mihai Bendeak, Geo Dobre, Radu Andrei Miku, Alexandr
  • Regie: Sergiu Nicolaescu
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Romania
3 Voturi
21.08.2023, 19:23
226
0
Comisarul Rus Rus Moldovan petrece mulți ani într-o închisoare a regimului comunist după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, unde distracția preferată a guvernatorului închisorii, un colonel rus, a fost un joc de ruletă rusă printre prizonieri.
După ce a fost eliberat, după o amnistie, se luptă cu mafia internațională a jocurilor de noroc, care a adus o nouă ruletă rusească "îmbunătățită" pe străzile orașelor din Europa Centrală, unde jucătorii se împușcă unul pe celălalt. Filmul are loc la sfârșitul anilor ' 70, Comisarul își întâlnește vechii prieteni și dușmani și se pare că întregul București al războiului și al anilor postbelici a decis să se adune aici.

HD Supraviețuitorul (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar