Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sadak 2 (2020)
HD

Sadak 2 (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme 2020, Filme indiene
  • Actori: Sanjay Dutt, Priyanka Bose, Alia Bhatt, Aditya Roy Kapur, Gulshan Grover, Jishu Sengupta, Pooja Bhatt, Anil George, Mohan Kapoor, Makrand Deshpande
  • Regie: Mahesh Bhatt
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: India
0 Voturi
15.01.2024, 03:01
137
0
Au trecut aproape treizeci de ani de când Ravi a cunoscut-o pe Pooja într-un bordel... Într-o zi, o tânără Arya Desai a început un joc foarte periculos cu un reprezentant destul de influent al clerului. Ea vrea să descopere un escroc care se numește Divinitate, care, în opinia domnișoarei, este vinovatul de moartea tragică a mamei sale. Arya nu poate face față lui Prakash fără sprijin din exterior, așa că apelează la Ravi pentru ajutor. Bărbatul necunoscut a refuzat inițial să însoțească fata la Kailos, dar după ce a aflat despre scopul călătoriei, a acceptat să o aducă la destinație pe femeia însetată de răzbunare. Curând, iubitul Desai se alătură rătăcitorilor, neștiind ce încercări le rezervă soarta noilor prieteni în viitorul apropiat.

HD Sadak 2 (2020) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar