Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Predator (1987)
HD

Predator (1987) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham
  • Regie: John McTiernan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
15.01.2024, 02:32
115
0
Maiorul Dutch nu este obișnuit să se retragă din dificultăți; el este o întruchipare aproape perfectă a soldatului american. Un soldat puternic și puternic al forțelor speciale, stăpânește toate tipurile de arme, este răbdător și inteligent, capabil de orice provocare. Dar nici nu-și putea imagina asta.

După ce a aterizat ca parte a unui grup de sabotaj în junglele Americii de Sud, el începe o căutare a ostaticilor capturați de partizani. Se dovedește că în junglă nu există doar un detașament de americani, ci și ceva extrem de ciudat... și agresiv. Această creatură este un extraterestru din alte lumi, este un Predator, capabil să distrugă aproape pe oricine fără prea mult efort.

Drept urmare, echipa lui Dutch se subțiază treptat, iar el rămâne complet singur. Unu la unu cu insidiosul Predator și necunoscutul. Doar ingeniozitatea militară și intenția de a continua să slujească îl salvează pe maior din ghearele unui rival periculos.

Predatorul poate vedea în spectrul infraroșu și are echipamente și abilități care sunt cu multe niveluri superioare oamenilor. Nici măcar personalul militar cu experiență nu înțelege cum să distrugă o astfel de creatură.

Mai mult decât atât, Predatorul nu negociază. El știe doar limbajul puterii. Pentru el, oamenii nu sunt altceva decât o pradă ușoară, nedemn de nici un alt tratament.

HD Predator (1987) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar