Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Coşmar pe strada Ulmilor: Războinicii din vis (1987)
HD

Coşmar pe strada Ulmilor: Războinicii din vis (1987) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors (1987)
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Heather Langenkamp, ​​Craig Wasson, Patricia Arquette, Robert Englund, Ken Sagoz, Rodney Eastman, Jennifer Rubin, Bradley Gregg
  • Regie: Chuck Russell
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
20.01.2024, 04:48
26
0
Vise înfiorătoare o bântuie pe Christine Parker. Imediat ce fata adoarme, se trezeste intr-o casa parasita de pe strada Elm, unde este urmarita de un barbat groaznic cu arsuri pe fata. El continuă să încerce să o omoare pe Christine, dar de îndată ce amenințarea începe să pară din ce în ce mai reală, fata se trezește. Mama decide să o trimită pe Christine la un spital de psihiatrie, deoarece se comportă din ce în ce mai nepotrivit. La spital, o întâlnește pe Dr. Nancy Thompson, care lucrează cu aceiași adolescenți care sunt chinuiți de coșmaruri. După ceva timp, Nancy află că Christine are un dar unic - atrage alți oameni în visele ei. Acum vor încerca toți împreună să reziste lui Freddy Krueger, care se va întoarce din nou în lumea noastră.
Urmărește filmul online „A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors” la calitate HD bună pe site-ul nostru, gratuit și fără înregistrare.

HD A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors (1987) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1