Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Polițai în misiune (2010)
HD

Polițai în misiune (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Cop Out (2010)
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Comedie, Crimă
  • Actori: Bruce Willis, Tracy Morgan, Adam Brody, Kevin Pollack, Guillermo Diaz, Seann William Scott, Michelle Trachtenberg, Jason Lee, Rashida Jones, Corey Fernandez
  • Regie: Kevin Smith
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.03.2024, 18:48
29
0
Într-o bună zi, un obiect de colecție scump, un card de baseball, a fost furat de la un ofițer cu experiență de aplicare a legii care locuia în New York. Un polițist pe nume Jimmy, care o deținea, spera să-l vândă curând pentru o sumă mare de bani. Cu banii pe care i-a primit, personajul principal a vrut să facă o nuntă minunată pentru iubita lui fiică. Este clar că tipul a fost în stare de șoc după cele întâmplate.

Curând, personajul principal a apelat la partenerul său de muncă Paul pentru ajutor. A fost un angajat foarte bun, dar în ultima vreme bărbatul a fost ocupat cu problemele lui personale. Paul era sigur că soția lui și-a găsit cu mult timp în urmă un amant, dar nu avea încă nicio dovadă. Timpul trece, iar cei doi camarazi își încep propria anchetă.

Partenerii încep să călătorească prin oraș și să intervieveze toți criminalii locali. După ceva timp, dovezile îi conduc pe personajele principale la un grup criminal recent format. Cu ajutorul unor surse de încredere, poliția află că un gangster era obsedat de tot felul de obiecte de colecție. Din acest moment, poliția începe să-l caute pe bandit.

HD Cop Out (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)