Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Paradisul spulberat (2012)
HD

Paradisul spulberat (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Impossible (2012)
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme spaniole
  • Actori: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Samuel Joslyn, Oakley Pendergast, Martha Etura, Schenke Moehring, Geraldine Chaplin, Ploy Hindachote, Zhomjaoi Se-Lim
  • Regie: Juan Antonio Bayona
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Spania, SUA
1 Vot.
09.03.2024, 13:52
32
0
Începutul secolului al XXI-lea. Oamenii nu încetează niciodată să vorbească despre posibila apariție a unui val distructiv la scară largă care va distruge toate viețuitoarele în cale. Cei mai mulți nu cred că o astfel de catastrofă se apropie, alții sunt doar îngrijorați de evenimentele iminente. După efectuarea unui număr mare de studii, oamenii de știință nu au ajuns la un consens cu privire la probabilitatea apariției unor evenimente distructive. Nimeni nu a făcut previziuni certe.

Părea că povestea s-a scufundat în eternitate, dar după ceva timp, previziunile terifiante s-au confirmat. Un tsunami uriaș se apropie de Statele Unite ale Americii, capabil să distrugă jumătate din planetă. Dezastrul natural a atins asemenea proporții încât, din cauza cotei, nici o singură clădire nu poate rezista. Populația, după ce a aflat despre pericol, începe să încerce să-l salveze.

Cineva caută protecție în buncăre, cineva s-a împăcat cu evenimente inevitabile, dar cealaltă parte a populației nu intenționează să renunțe la funcțiile lor și pur și simplu să aștepte moartea. Într-o situație atât de dificilă, au fost oameni curajoși care încearcă să găsească o cale de ieșire din inevitabil. Aceștia au ca scop lupta pentru siguranța lor și revenirea la o viață pașnică.

HD The Impossible (2012) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)