Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Misiune la Moscova (2023)
HD

Misiune la Moscova (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Moscow Mission
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme rusesti, Filme China, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Zhang Hanyu, Andy Lau, Huang Xuan, Janice Man, Jason Gu, Zhao Bingrui, Bai Narisu, Zhang Benyu, Shang Yuxian, Zina Blakhusova
  • Regie: Herman Yau
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: China, Rusia
1 Vot.
09.02.2024, 13:33
131
0
Acțiunea are loc în 1993 în vastele întinderi ale Moscovei și Beijingului, când se știe despre o serie de jafuri de trenuri care se îndreptau din capitala Rusiei spre China. Pentru a opri activitățile ilegale ale bandei și a găsi membrii acesteia, la fața locului este trimisă o echipă de agenți speciali chinezi, înarmați până în dinți. Dar îndeplinirea sarcinii se dovedește a fi mult mai dificilă decât părea inițial, deoarece operatorii se confruntă cu numeroase dificultăți: de la bariera lingvistică până la contradicții interne complexe în lumea criminală.

În timpul anchetei, în căutarea criminalilor, agenți speciali se trezesc în centrul unei conspirații periculoase, unde fiecare pas greșit poate duce la consecințe mortale. În același timp, agenților chinezi le este extrem de dificil să stabilească relații cu forțele locale de aplicare a legii, forțând eroii să lupte aproape singuri cu criminalitatea și să facă față diferențelor culturale. Drept urmare, reprezentanții din diferite țări trebuie să își combine eforturile și resursele pentru a finaliza cu succes misiunea. Această unificare le permite să depășească toate dificultățile și să obțină victoria asupra crimei organizate, demonstrând că numai eforturile comune și sprijinul reciproc pot depăși cele mai dificile provocări. Urmărește filmul Moscow Mission - Misiune la Moscova online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Moscow Mission Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1