Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Iron Man - Omul de oțel (2008)
HD

Iron Man - Omul de oțel (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Robert Downey Jr., Jeff Bridges, Gwyneth Paltrow, Terrence Howard, Leslie Bibb, Sean Tobe, Faran Tahir, Clark Gregg, Jon Favreau, Saeed Badria
  • Regie: Jon Favreau
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
06.01.2024, 23:55
64
0
Se întâmplă ca supereroii să fie adesea complet diferiți. Cineva va fi mușcat de un păianjen radioactiv, cineva poate deveni așa de la naștere. Merită spus că Tony Stark, fondatorul celei mai mari și mai influente corporații. Nu are abilități incredibile, dar, între timp, nu a visat niciodată să fie un erou și să salveze lumea.

Viața unui playboy milionar i-a fost suficientă. Corporația pe care a fondat-o produce arme ultra-moderne. Nu este un secret pentru nimeni că, făcând acest lucru, a atras atenția teroriștilor, care ulterior l-au capturat pe Stark pentru a lucra pentru ei. Fără să știe teroriștilor, Stark creează armuri pe o bază cibernetică și în ea scapă din captivitate. După întoarcerea acasă, începe îmbunătățirea acestei armuri. În acest moment, se pregătește o conspirație împotriva lui Stark, căreia îi poate rezista îmbrăcându-și armura și devenind Iron Man.

HD Iron Man - Omul de oțel (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)