Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Iron Man - Omul de oțel 2 (2010)
HD

Iron Man - Omul de oțel 2 (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Iron Man 2 (2010)
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Sam Rockwell, Scarlett Johansson, Clark Gregg, Samuel L. Jackson, John Slattery, Garry Shandling
  • Regie: Jon Favreau
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 03:49
31
0
Șase luni mai târziu, de când Tony a devenit Iron Man, întreaga lume află despre el și despre victoriile sale. Câștigă fani și atenție universală din presă și televiziune. Costumul de protecție al eroului cu multe funcții devine centrul discuțiilor pentru toți cei care doresc să-l dețină. Societatea și guvernul american insistă ca Stark să pună arma în mâinile de încredere ale autorităților. Dar creatorul este împotriva dorințelor lor. El nu vrea să spună toate secretele armurii și este îngrijorat că aceasta nu va ajunge în mâinile oamenilor răi care intenționează să folosească carapacea în alte scopuri.

În acest moment, fiul unui om de știință rus, Ivan Vanko, elaborează un plan de răzbunare împotriva lui Tony. Infractorul a acumulat suficiente pretenții împotriva inventatorului. Cu câțiva ani în urmă, tatăl bărbatului a lucrat în laboratorul lui Stark. Dar cariera lui nu a funcționat și a fost concediat. Fostul angajat s-a trezit umilit și învins. Probleme grave i-au afectat familia iubită, în special Ivan. Mulți ani mai târziu, fiul mare intenționează să se răzbune pe Tony pentru răul și necazurile pe care le-a semănat în viața familiei sale. Pentru a-și atinge scopul malefic, noul inamic al lui Iron Man își creează propria armă de înaltă tehnologie. În timpul luptei dintre bine și rău, victimele sunt inevitabile. Cine va muri de data asta? Urmărește filmul Iron Man 2 online 2010 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Iron Man 2 (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1