Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Indiana Jones și ultima cruciadă (1989)
HD

Indiana Jones și ultima cruciadă (1989) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Indiana Jones and the Last Crusade (1989)
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Harrison Ford, Sean Connery, Denholm Elliott, Alison Doody, John Rhys-Davies, Julian Glover, River Phoenix
  • Regie: Steven Spielberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
24.01.2024, 15:31
42
0
Aventurile captivante ale celui mai faimos arheolog din lume, Indiana Jones, vor continua. De data aceasta, curajosul aventurier caută un alt artefact. Dar miza este foarte mare, deoarece excentricului Indiana i se încredințează o sarcină aproape de neconceput, chiar și după standardele sale - să găsească una dintre cele mai misterioase relicve din întreaga istorie a omenirii. Vorbim despre legendarul Sfânt Graal.

Dar pentru ca mingea să funcționeze cât mai eficient, va avea nevoie de ajutorul nu numai al asistenților săi fideli, ci și al persoanei care i-a devenit la un moment dat profesor și mentor, și anume Indiana Jones Sr. Tatăl știe multe despre găsirea de aventuri și, chiar și la vârsta lui, încă va oferi tinerei generații un avans. Dar singurul lucru care le este uneori dificil este să găsească un limbaj comun. Dar chiar și în ciuda acestui fapt, ei se trezesc din nou în mijlocul evenimentelor amețitoare.

Tatăl își ghidează descendenții în toate felurile posibile, protejându-l astfel de posibile greșeli. Indiana Jones, împreună cu mascotele sale permanente sub formă de bici și pălărie, merge pe calea războiului în sensul literal al cuvântului. La urma urmei, trupele fasciste caută și ele ceea ce au nevoie. Ei bine, nu numai bolurile sacre și alte artefacte vor cădea în mâinile arheologilor legendari, ci și lucrurile lui Fuhrer însuși.

HD Indiana Jones and the Last Crusade (1989) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1