Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Indiana Jones și regatul craniului de cristal (2008)
HD

Indiana Jones și regatul craniului de cristal (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull
  • Gen: Fantastic, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone, John Hurt, Jim Broadbent
  • Regie: Steven Spielberg
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
15.01.2024, 15:27
136
0
Profesorul Indiana Jones pleacă din nou în aventuri. De data aceasta a fost mai mult decât forțat, pentru că reprezentanții informațiilor sovietice au răpit-o pe Marion Ravenwood. Ea, după cum știți, este aleasă de Indiana și exact asta vor să joace reprezentanții informațiilor sovietice. Sunt controlați de agentul special Irina Spalko.

Odată ce Marion este încarcerată, răpitorii își pot face cereri și, desigur, vor dori să folosească talentele variate ale profesorului Jones pentru a-și atinge propriul obiectiv. Și acest obiectiv este legendarul Craniu de Cristal, pe care numai Indiana îl poate găsi... legendarul Indiana Jones. El va putea scăpa de necazurile în care agenții de informații nu au putut face nimic.

Prin urmare, pentru a o salva pe Mary, el trebuie să plece într-o căutare și, în cele din urmă, să schimbe Craniul de Cristal găsit cu libertatea alesului său. Istoria, ca întotdeauna, este plină de aventuri uimitoare, legende și diverse episoade pline de umor. Proaspătă și nouă, plăcută ca briza mării, o poveste despre o Indiana Jones intelectuală, aventuroasă. O opțiune excelentă pentru a obține emoții plăcute din vizionarea unui film.

HD Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar