Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Incredibilul Hulk (2008)
HD

Incredibilul Hulk (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Incredible Hulk (2008)
  • Gen: Fantastic, SF, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Tim Blake Nelson, Ty Burrell, Christina Sabot, Lou Ferrigno, Paul Soules, Deborah Nascimento, Greg Bryk
  • Regie: Louis Leterrier
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
27.01.2024, 03:58
29
0
După accidentul care i s-a întâmplat cândva lui Bruss în laborator, el continuă să se transforme într-un adevărat monstru. Acum încearcă să facă totul pentru a înțelege exact cum se întâmplă asta și de ce i se întâmplă. Încearcă în toate modurile posibile să-și stăpânească furia pentru a nu-și schimba din nou înfățișarea, iar acum stă ore întregi la locul de muncă pentru a încerca să inventeze un medicament care l-ar putea readuce la viață.

Dar armata începe să apară tot mai mult în viața lui, pentru că vor să intre în posesia acestui obiect incredibil, care ar putea deveni o parte excelentă a armatei invincibile.

Dar Bruce nu intenționează să devină parte a unor astfel de arme, cu atât mai puțin să fie un cobai. Încearcă să fie atent, pentru că are o minte minunată, care în toate felurile posibile îl ferește de capcane insidioase. În curând, reușește să creeze un adevărat leac, pentru că nu mai vrea să devină un monstru incontrolabil care va distruge totul în calea lui.

Dar înainte de a-l folosi, vrea să scape pentru totdeauna de inamicul său. Acum va fi forțat să-și folosească superputerile pentru a învinge răul real, dar încă nu a învățat să controleze toate acestea.

HD The Incredible Hulk (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1