Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Homefront: Orașul fără legi (2013)
HD

Homefront: Orașul fără legi (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Homefront
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Jason Statham, James Franco, Izabela Vidovic, Kate Bosworth, Marcus Hester, Clancy Brown, Winona Ryder, Omar Benson Miller, Rachelle Lefevre, Frank Grillo
  • Regie: Gary Fleder
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 23:01
340
0
Cum se bucură foștii ofițeri de poliție și veterani de război binemeritată pensie. Phil Broker este unul dintre ei. După operația încheiată pe un caz de droguri, El decide să se mute cu fiica sa într-un loc liniștit, liniștit, într-un orășel din statul Louisiana. A terminat cu toate operațiunile periculoase. Și a decis să se dedice în întregime fiicei sale. Dar nu era acolo. Fiica lui Phil, Madi, se ceartă cu un coleg de clasă, care se transformă într-o luptă în toată regula. Phil este invitat la școală. Brokerul vine la școală, dar tatăl băiatului (Teddy), cu care Maddie a avut o ceartă, se apropie de Phil cu pumnii, dar este bătut. Dar o primește de la Phil. Apoi tatăl a ținut o ranchiună. Și s-a decis să scăpăm de Phil. La o benzinărie, Phil luptă împotriva unui grup de bandiți. La care nu le-a plăcut și s-au întors jigniți. Unul dintre bandiți intră în casă și găsește documente cu cazul lui Phil. Își dă seama că este unul dintre acei polițiști care au efectuat o măturare în laborator, acesta este Phil. Hector vinde informații. Danny T. Și se dă în lături. Danny și bătăușii săi ajung la ferma lui Phil, încep un schimb de focuri și apoi își răpesc fiica. Apel in curs. Phill realizează că a fost dusă la laboratorul Condei.Casie ajunge la depozit să vorbească cu Hector, ea apăsă din greșeală butonul pe care l-a pus Phill și laboratorul a ars, în fața lui Hector.

HD Homefront Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1


Server 2Server 3


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar