Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Furiosa: A Mad Max Saga (2024)
Trailer

Furiosa: A Mad Max Saga (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Aventuri, Filme 2024
  • Actori: Angus Sampson, Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Tom Burke, Nathan Jones, Daniel Webber, Goran D'Clue, CJ. Bloomfield, Laci Hulme, Rachel Abdulrahman
  • Regie: George Miller
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Australia
0 Voturi
25.04.2024, 14:11
127
0
Inima eroinei se umple de hotărâre când se confruntă cu o lume devastată, în care fiecare pas pândește un nou pericol. În căutarea libertății și a mântuirii familiei sale, ea este forțată să lupte împotriva forțelor violente care încearcă să o țină în strânsoarea tiraniei. Neînfricată și persistentă, ea își croiește drum prin încercări, în ciuda dificultăților și amenințărilor care îi stau în cale. Aventura Furiosei devine o luptă nu numai pentru propria supraviețuire, ci și pentru libertatea pe care caută să se întoarcă la poporul ei. În ochii ei sclipește lumina speranței, care o susține în momentele celor mai grele încercări, pentru că știe că casa și familia îi așteaptă, și este gata să treacă prin toate greutățile pentru a se întoarce la ele.

HD Furiosa: A Mad Max Saga (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)