Fata cu un dragon tatuat (2011)
HD

Fata cu un dragon tatuat (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
05.02.2023, 21:36
406
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Urmărește online thrillerul polițist „The Girl with the Dragon Tattoo” lansarea din 2011. Regizorul acestei imagini a fost David Fincher, care a regizat filmul bazat pe romanul cu același nume al lui Stieg Larsson. Nimic nu s-a schimbat în complotul bestseller-ului, care a mulțumit mulți cititori. Actorie uimitoare, o atmosferă unică și o poveste grozavă vor atrage mulți iubitori de thrillerele polițiste.
Intriga filmului: Harriet Vanger a dispărut acum patruzeci de ani pe o insulă care aparține puternicului clan Vanger. Trupul fetei nu a fost niciodată găsit, ceea ce l-a determinat pe unchiul ei să creadă că moartea ei a fost altceva decât întâmplătoare. Unchiul este convins că Harrient a fost ucis de un asasin care este membru al propriei sale familii disfuncționale. Pentru a investiga, unchiul angajează un jurnalist și un hacker cu un tatuaj...
Vizitați sala noastră unică de cinema și vizionați thrillerul The Girl with the Dragon Tattoo (2011) online fără înregistrare și complet gratuit, în plus, la o calitate HD bună. Vizionare placuta!

HD The Girl with the Dragon Tattoo (2011) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1