Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014)
HD

Edge of Tomorrow: Prizonier în timp (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Edge of Tomorrow (2014)
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson, Noah Taylor, Jonas Armstrong, Tony Way, Kick Harry, Franz Drameh, Dragomir Mrsich
  • Regie: Doug Lyman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
1 Vot.
30.07.2023, 12:31
295
0
Un film plin de acțiune numit" marginea viitorului " va spune publicului o poveste despre invazia întinderilor planetei Pământ de către extratereștri. Extratereștrii complotează să preia omenirea și să se stabilească în teritorii neexplorate. Armata se pregătește pentru o luptă acerbă și aterizare în Normandia. Un maior neexperimentat William Cage este trimis acolo. În lupta cu monstrul, tipul a fost grav rănit și a murit. Cu toate acestea, soarta a pregătit o surpriză pentru erou. Odată ajuns într-o buclă de timp, se găsește în acea situație de fiecare dată. Personajul va trebui să aibă răbdare, pentru că omul va cădea în același loc în mod constant până când va găsi o explicație pentru fenomenul mistic. Cu pași rapizi, el merge la obiectiv și este deja pe punctul de a descoperi soluția, din cauza căreia revine la viață.

HD Edge of Tomorrow (2014) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1