Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
District 9 (2009)
HD

District 9 (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, SF, Thriller, Acţiune
  • Actori: Jason Cope, Sharlto Copley, Devlin Brown, Mandla Gaduka, Vanessa Haywood, Robert Hobbs, David James, Kenneth Nkosi, William Allen Young
  • Regie: Neill Blomkamp
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Noua Zeelanda
1 Vot.
15.03.2024, 16:54
40
0
Pământ. Zilele noastre sunt în minus douăzeci de ani. O farfurie zburătoare uriașă a apărut în vecinătatea orașului Johannesburg. A plutit nemișcat și nu existau semnale de prietenie sau împușcături pentru tine. Pământenii au așteptat politicos două-trei săptămâni, după care curajoșii parașutiști au decolat cu elicoptere, au deschis farfuria și au aflat că înăuntru stăteau niște oameni subdezvoltați jumătate, jumătate creveți. Iar autoritățile, se pare, au fost evacuate cu ajutorul unor module zburătoare mici care au dispărut până la Dumnezeu știe unde. Creveții au fost aduși la pământ și așezați într-o tabără de corturi numită „Zona nr. 9”.

Au trecut douăzeci de ani. În acest timp, locuitorii locali s-au săturat de creveți. S-au înmulțit până la un milion două sute de mii, dar nu au câștigat niciodată inteligență: creveții se disting prin comportament antisocial și lipsă de inteligență și, cel mai important, le lipsește complet conceptul de proprietate, așa că trag tot ce este în stare proastă.

După numeroase plângeri, guvernul sud-african a decis să-i mute pe nou-veniți în „Districtul nr. 10” – un fel de lagăr de concentrare, de unde creveții nu vor mai putea enerva localnicii. Misiunea de relocare a fost încredințată puternicei organizații MNU, care are nu doar propriile laboratoare și așa mai departe, ci și propriul corp de mercenari, condus de colonelul Kubus Venter (David James).

Angajatul MNU Wikus van de Merwe (Sharlto Copley) a fost încredințat să conducă relocarea - este căsătorit cu fiica unuia dintre principalii șefi ai MNU. Wikus, împreună cu un corp de mercenari, s-au repezit cu curaj în inima Districtului 9 pentru a servi toți cei un milion două sute de mii de creveți cu anunțul legal de evacuare.

Van de Merwe aleargă curajos în jurul taberei, avortând ouă de creveți din care ar trebui să eclozeze noi indivizi, privind indiferenți în timp ce Kubus și oamenii lui împușcă acele guri de tentacule care au decis să reziste, până când dintr-o dată într-una dintre baraci găsește un cilindru ciudat cu un capac cu filet .

Cilindrul aparține unui creveți pe nume Christopher Johnson (extratereștrii au nume nedigerabile, așa că toți i-au numit în mod englezesc). Johnson este o creatură extrem de avansată și, aparent, ceva asemănător aceluiași comandant de creveți care a dispărut în mod misterios pe un modul separat. În ultimii douăzeci de ani, Johnson a căutat tot felul de lichide în gropile de gunoi și din acestea, folosind un alambic de casă, a distilat combustibil pentru modulul său, care se află exact sub coliba lui. Dar Vikus i-a stropit combustibil pe față și a luat cilindrul. Johnson a încercat să obiecteze, dar aproape că a fost împușcat.

Cu toate acestea, Wikus nu a avut noroc. Combustibilul extraterestru a declanșat o transformare genetică în corpul său. Acum Wikus însuși se va transforma într-un creveți în câteva zile. Un tentacul i-a crescut deja pe mâna stângă. Socrul lui Wikus a sugerat că guvernul și MNU dezasambla Wikus în părțile sale componente pentru experimente, dar Wikus a fugit pe furiș, ofensând toată știința pământească printr-un astfel de act și a început să se ascundă în zona nr. 9, unde între un milion doi. sute de mii de indivizi l-a descoperit imediat pe Christopher Johnson, care i-a râvnit combustibilul.

Extratereștrii stochează tone de arme extraterestre pe care oamenii nu le pot folosi, așa că Wikus și Johnson vor lua combustibilul, vor lansa modulul și... Ei bine, în general, vor încerca să lanseze modulul, deși Wikus va fi vânat de întreg statul a Africii de Sud plus un detașament de mercenari condus de colonelul Kubus, care detestă atât afrikanerii, cât și creveții.

HD District 9 (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)