Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dincolo de trecut (2006)
HD

Dincolo de trecut (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Deja Vu
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Crimă
  • Actori: Denzel Washington, Paula Patton, Val Kilmer, James Caviezel, Adam Goldberg, Elden Henson
  • Regie: Tony Scott
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
0 Voturi
12.01.2024, 02:40
81
0
Fiecare persoană, mai devreme sau mai târziu, s-a trezit într-o situație în care totul în jurul său pare familiar. Se pare că fiecare situație din viață a fost deja trăită. Parcă te privești din exterior. Cei mai religioși oameni sunt siguri că astfel de fenomene sunt un fel de predicție. Un fel de avertisment cu privire la ce va veni din aceasta sau acea idee. Indiferent cum ne simțim în legătură cu efectul „déjà vu”, este totuși un fapt că acest fenomen este ferm prezent în viața noastră.
Agentul ATF Doug Carling a moștenit o abilitate uimitoare. El poate călători în timp. Dar, ca orice alt călător, el trebuie să respecte mai multe reguli, principala dintre acestea fiind neintervenția în evenimentele istorice. În timp ce investighează o explozie a unei nave, Doug întâlnește o femeie pentru care începe să dezvolte sentimente. Aceasta este dragoste la prima vedere. Dar ghinion, ea trebuie să moară în timpul unei explozii pe navă. Ce va alege Doug: să salveze femeia și să schimbe evenimentul sau să rămână fidel codului călătorilor în timp?

HD Deja Vu Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)