Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Desperation Road (2023)
HD

Desperation Road (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
08.10.2023, 17:41
655
1
Un thriller Noir din sud, plasat într-un oraș dur din Mississippi, unde o femeie și fiica ei sunt prinși în focul încrucișat când whisky-ul, armele și dorința de răzbunare se intersectează violent.

HD Desperation Road (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 06.12.2023, 16:27
Călătorind prin Mississippi, Maben încearcă să-și găsească o casă nouă pentru ea și fiica ei Analee. Se opresc pentru noapte la un motel umbrit, iar Maben atrage atenția unui polițist local pe nume Clint, care în cele din urmă decide să violeze femeia pe care o place. Eroina speriată profită de ocazie și îl ucide pe violator cu arma sa de serviciu, apoi fuge de la locul crimei împreună cu fiica ei. Între timp, Russell tocmai a fost eliberat din închisoare și se străduiește să înceapă un stil de viață care respectă legea, dar cel mai mare dușman al său, Larry, însetat de pedeapsă, îi stă în calea obiectivului său. Luptându-se să facă față consecințelor trecutului său tulbure, Russell îi întâlnește brusc pe Maben și Analeigh și apoi le oferă refugiu temporar la ferma familiei...
0