Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Damaged (2024)
HD

Damaged (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Samuel L. Jackson, Vincent Cassel, Gianni Capaldi, Laura Haddock, John Hannah, Kate Dickie, Brian McCurdy, Nicolette McCune, Dylan Blore, Samantha Coughlan
  • Regie: Terry McDonagh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Marea Britanie
3 Voturi
12.04.2024, 15:45
232
0
Multă vreme, poliția din Chicago a căutat un criminal în serie care a ucis brutal victime nevinovate cu propriile sale mâini. Totuși, soarta a fost favorabilă locuitorilor metropolei - ticălosul misterios a dispărut, lăsând în pace publicul cuprins de frică, dar nu pentru mult timp. Încă o dată, o persoană misterioasă care se ascunde sub masca necunoscutului iese pe străzile unui alt oraș pentru a-și potoli setea ucigașă. Detectivii experimentați vor reuși de această dată să se descurce cu nenorocitul care se consideră atotputernic și ucide oameni cu impunitate? Trec cinci ani de la teribilele evenimente din orașul american, când un ucigaș extrem de asemănător prin metoda lui de execuție apare în Scoția. Un ofițer de ordine cu experiență este gata să traverseze oceanul, pentru că prinderea unui criminal notoriu este o chestiune de onoare pentru el. În față, pe detectiv îl așteaptă aventuri incitante și de neuitat, care vor fi însoțite de o atmosferă sumbră și de dorința sa nestăpânită de răzbunare, pentru că odată un răufăcător nebun i-a luat cea mai valoroasă comoară din viața lui - dragostea.

HD Damaged (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)