Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cursa (2011)
HD

Cursa (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Drive (2011)
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Albert Brooks, Oscar Isaac, Christina Hendricks, Ron Perlman, Kaden Leos, Jeff Wolf, James Bibury, Russ Tamblyn, Joe Bucaro III, Tiara Parker, Tim Trella, Jim Hart
  • Regie: Nicolas Winding Refn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
18.01.2024, 02:38
59
0
Personajul principal al acestei drame criminale este un tânăr care trăiește într-un oraș mare și duce o viață dublă. Ziua este cunoscut ca mecanic într-un atelier auto și cascador, iar noaptea începe un job periculos și anonim. Are pseudonimul Driver și îi ajută pe oameni, în mare parte criminali, să scape de poliție. Desigur, personajul principal nu vrea să atragă atenția asupra lui, astfel încât măcar să se cunoască ceva despre el, așa că atunci când lucrează noaptea se ghidează după niște reguli. Șoferul nu își spune niciodată numele clienților și, în plus, poate ajuta o singură persoană o singură dată; nu va mai lucra cu același client.
O altă regulă importantă este că personajul principal nu ia armele, deoarece este angajat doar în transport. Și cel mai important, șoferul acordă doar cinci minute pentru jaful pe care clientul îl va comite. Numai în acest caz poate garanta că va avea timp să-și acopere urmele și să se ascundă de poliție, altfel nu va prelua postul. Personajul principal a trăit o viață atât de dublă mult timp, dar într-o zi a avut ocazia să schimbe totul. Când tipul a aflat că poate deveni un pilot profesionist, și-a dat seama că trebuie să profite de această oportunitate. Personajul principal are vecini - atrăgătoarea Irene și fiul ei Benicio. Îi tratează foarte bine, așa că atunci când află că sunt în pericol, decide că este timpul ca șoferul să iasă din umbră. Iar pericolul care îi amenință propria viață nu îl sperie pe tânăr.
În centrul intrigii acestui film se află un bărbat poreclit „Șoferul”, căruia îi place să ofere motorului său o turație bună chiar pe străzile din Los Angeles. Mecanic auto și cascador de profesie, face lucruri complet diferite noaptea. Bandele criminale îl cheamă adesea pe tip pe un caz, iar el îi ajută să scape cu ușurință de urmărire. Toți criminalii sunt conștienți de talentele sale unice la curse, motiv pentru care șoferul are un ban la duzină de oferte de cooperare.
Bărbatul a ocolit cu pricepere urmărirea poliției de mai multe ori, dar totul datorită regulilor pe care el însuși le-a stabilit: hoții trebuie să-și facă treaba în cel mult 5 minute; Șoferul nu folosește o armă; nu-i mai rămâne decât să controleze mașina și nimic mai mult. Când șoferul stă la volan, nimic nu este imposibil pentru el. Într-o zi, un bărbat întâlnește o nouă vecină și copilul ei. Tipul începe să petreacă din ce în ce mai mult timp cu Irene și Benicio.
La scurt timp, fostul soț al vecinului și tatăl copilului ei au fost eliberați din colonie. Un bărbat are probleme serioase cu una dintre celebrele figuri criminale. Șoferul îi oferă ajutorul lui Standard, care îi datorează trei sute de mii. Cu toate acestea, planul se prăbușește și părintele Benicio moare...

HD Drive (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar