Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cronici (2012)
HD

Cronici (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Chronicle
  • Gen: Dramă, SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Ashley Hinshaw, Beau Petersen, Anna Wood, Rudy Malcolm, Luke Tyler, Crystal-Donna Roberts
  • Regie: Josh Trank
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.01.2024, 00:08
110
0
Thrillerul fantastic spune povestea a ceea ce sa întâmplat cu trei adolescenți în mijlocul următoarei lor vacanțe împreună. Cândva, oameni necunoscuți au plasat forțe incredibile în interiorul unui meteorit cu o forță necunoscută de nimeni. Cumva, acest obiect a sosit cu un scop specific pe planeta Pământ.

Doar că de această dată această putere necunoscută a ajuns la mai mulți tipi care nu știau absolut să-și controleze gândurile, în ciuda faptului că după ceva timp au dobândit superputeri. Și nici acum eroii nu vor fi destinați să înțeleagă că trebuie să-și poată gestiona în mod corespunzător superputerile, pentru că altfel pot face rău nu numai ei înșiși, ci și celor dragi și, într-adevăr, întregii omeniri. Cu toate acestea, copiii nu pot înțelege acest lucru, pentru că au doar glume și distracție în cap. Și după ce și-a dat seama complet accidental ce are personajul principal, Andrew înțelege că totul poate fi făcut în cel mai bun mod posibil. Începe să-și arunce puterea asupra oricui și nici măcar nu se gândește la consecințe. La urma urmei, ele sunt ultimul lucru de care îi pasă eroului. Prietenii încearcă să-l oprească și să-l pună înapoi pe drumul cel bun înainte ca Andrew să facă ceva prost. Dar practic nu o pot face, pentru că tipul este prea purtat de forța lui.

HD Chronicle Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar