Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Constantine 2 (2024)
Trailer

Constantine 2 (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
28.01.2024, 15:39
299
0
Potrivit unor zvonuri, planurile de a crea o continuare a filmului Constantine 2 au fost puse sub semnul întrebării din cauza modificărilor în structura studioului DC. Cu toate acestea, regizorul Francis Lawrence a negat aceste afirmații, spunând că lucrările la proiect se vor relua după ce vor fi suspendate temporar din cauza grevelor.

Acum aproximativ un an, Warner Bros. a anunțat continuarea mult așteptată a filmului cult Constantine din 2005, cu Keanu Reeves în rolul principal. Nu au existat vești semnificative despre proiect în lunile de după, cu excepția unor anunțuri ale scenaristului Akiva Goldsman (I Am Legend). Regizorul a confirmat că continuarea este încă în dezvoltare și a promis că lucrările la proiect se vor relua în viitorul apropiat.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, Lawrence, care este ocupat să promoveze The Hunger Games: The Ballad of Snakes and Songbirds, a negat informații despre anularea proiectului:

"Ne-am confruntat cu multe dificultăți. Noi, Keanu [Reeves] și Akiva [Goldsman], am încercat mulți ani să recâștigăm controlul asupra personajului, care își schimbase mâinile. Apoi s-a schimbat regimul la DC, iar planurile s-au schimbat. Din fericire, am putut să recâștigăm controlul și să începem să lucrăm la idei pentru „Constantine 2” de care suntem încântați. Suntem la începutul călătoriei noastre din cauza unei opriri temporare din cauza grevei. Probabil că vom începe lucrul imediat după Ziua Recunoștinței [ 23 noiembrie] și am dat drumul"

Aceasta înseamnă că lucrările cu drepturi depline la continuarea lui Constantin vor începe la sfârșitul lunii noiembrie 2023. Având în vedere că scenariul nu a fost încă finalizat, producția probabil nu va începe până la jumătatea anului 2024, cu o posibilă premieră în 2026.

HD Constantine 2 (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1