Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cavalerul negru (2008)
HD

Cavalerul negru (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Dark Knight
  • Gen: Dramă, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Michael Caine, Morgan Freeman, Chin Han, Nestor Carbonell, Eric Roberts
  • Regie: Christopher Nolan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.01.2024, 15:00
58
0
Filmul „The Dark Knight subtitrat” este o adevărată bijuterie a cinematografiei moderne și a doua parte a trilogiei Batman a regizorului Christopher Nolan, lansată în 2008. Filmul a devenit un adevărat fenomen cult și a lăsat o impresie de nedescris asupra publicului datorită poveștii sale inteligente, scenelor spectaculoase și performanțelor actoricești remarcabile.

The Dark Knight este plasat într-un oraș întunecat și periculos Gotham, în timp ce agențiile de aplicare a legii se luptă cu un val de crimă organizată. Personajul principal al filmului este miliardarul și filantropul Bruce Wayne (Heath Ledger), care își ascunde dubla viață sub masca unui filantrop și super-erou - Batman. Batman se străduiește să aducă legea și ordinea în Gotham, iar abilitățile și artele marțiale l-au făcut un simbol terifiant al crimei. Cu toate acestea, adevăratul personaj central și antagonist al filmului este Joker (Heath Ledger), un răufăcător cu idei nebunești și o filozofie a haosului. Joker începe o serie de crime amenințătoare în Gotham și îi prezintă lui Batman și comisarului Gordon (Gary Oldman) alegeri dificile și amorfe din punct de vedere moral.

Filmul explorează multe teme, inclusiv moralitatea, etica, sacrificiul și toleranța. O parte importantă a complotului este conflictul intern al lui Wayne, relația lui cu reputația sâcâitoare a lui Batman și proprii demoni. Scenariul este plin de dramă și acțiune, unde eroii se confruntă constant cu dificultăți incredibile. În spatele efectelor speciale impresionante și al actoriei superbe se află un context filozofic profund. Filmul permite spectatorilor să se gândească la costul alegerilor morale și la lupta eternă dintre bine și rău.

Cu toate acestea, pentru mulți, The Dark Knight este amintit în primul rând pentru Heath Ledger și rolul său remarcabil ca Joker. Interpretarea lui a personajului este considerată una dintre cele mai impresionante și mai mari din istoria filmului. The Dark Knight nu este doar un film de acțiune cu supereroi, ci o capodopera de artă și cinema care a lăsat un impact incredibil și a devenit un șablon pentru multe filme ulterioare ale genului. Urmărește filmul The Dark Knight online 2008 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart tv.

HD The Dark Knight Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1Server 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)