Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Casa conspirativă (2012)
HD

Casa conspirativă (2012) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Safe House
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme japoneze
  • Actori: Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Ruben Blades, Nora Arnezeder, Robert Patrick
  • Regie: Daniel Espinosa
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Africa de Sud, SUA, Japonia
0 Voturi
12.01.2024, 02:46
115
0
Matt a absolvit cu onoruri una dintre cele mai prestigioase universități din lume - Harvard. Tipul vrea să se mute din Statele Unite cu iubita lui în cel mai frumos oraș de pe Pământ - Paris. Adevărat, cealaltă parte a lui nici măcar nu realizează că iubitul ei lucrează ca agent CIA de mai bine de un an. În același timp, unul dintre cei mai experimentați și legendari agenți CIA, poreclit Frost, primește informații foarte importante și extrem de secrete. Dar necazul este că scapă complet de sub control și nu mai are încredere în nimeni. Drumurile acestor doi reprezentanți ai generațiilor diferite de agenți CIA se vor încrucișa în foarte frumosul oraș Cape Town. Acolo fiecare dintre ei va trebui să facă alegerea.

HD Safe House Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar