Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Băieți răi: Pe viață și pe moarte (2024)
Trailer

Băieți răi: Pe viață și pe moarte (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Bad Boys: Ride or Die (2024)
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Will Smith, Martin Lawrence, Alexander Ludwig, Vanessa Anne Hudgens, Eric Dane, Ray Seehorn, Ioan Gruffudd, Melanie Lybird, Paola Nunez, Jenna Kanell
  • Regie: Adil El Arbi, Bilall Fallah
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
24.04.2024, 17:47
169
0
Doi bărbați de culoare, Marcus Burnett și Mike Lowry, lucrează de mult timp într-unul dintre departamentele de poliție din Miami însorit. Ca parteneri și prieteni apropiați, ei se trezesc adesea implicați în investigarea celor mai periculoase cazuri neobișnuite. Deși băieții au o abordare nestandardă a îndatoririlor lor, rezultatul final al muncii lor este întotdeauna de succes, așa că contribuția lui Marcus și Mike la lupta împotriva criminalității este enormă. Eroii au caractere și dezacorduri diferite în ceea ce privește profesia lor, dar în cele mai periculoase momente din viața lor dau dovadă de unitate și sprijin unul pentru celălalt.

Într-o zi, la știrile de televiziune, băieții aud o acuzație gravă împotriva căpitanului decedat Conrad Howard. Acesta din urmă este implicat în corupție și legături cu cartelurile de droguri. Prietenii nu cred asta. O înregistrare video primită curând de la însuși căpitan confirmă falsitatea acuzațiilor. În videoclipul filmat înainte de moartea sa, Howard cere să-și găsească ucigașii și să-și reabilească onoarea pătată. Poliția este gata să răspundă la apelul unui tovarăș căzut, dar ei înșiși se află într-o situație neplăcută. Pentru încălcarea fișei postului, Marcus este concediat de la Departamentul de Poliție din Miami. Mike este teribil de îngrijorat pentru prietenul său și cade într-o stare de depresie. În cele din urmă, prietenii decid să se unească și în mod independent, fără sprijin, se confruntă cu cea mai mare bandă de traficanți de droguri din Miami. Urmărește filmul Bad Boys 4: All the Way online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Bad Boys: Ride or Die (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)