Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Avatar (2009)
HD

Avatar (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel Moore, CCH Pounder, Wes Studi, Laz Alonso
  • Regie: James Cameron
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
29.01.2024, 00:34
28
0
În 2154, un fost marin a fost privat de capacitatea de a merge. Dar viața unui infirm nu și-a pierdut sensul. Corporația RDA îl duce cu ei la satelitul Pandora pentru a extrage rarul mineral unobtaniu. Oamenii obișnuiți nu pot trăi pe planetă pentru că este otrăvitoare. Prin urmare, pentru a explora ținuturile, proprietarii companiei creează „avataruri” - o fuziune a oamenilor și Navi, locuitorii Pandorei. În timpul unei expediții, Jake este atacat de un prădător. El este salvat de Neytiri, un vânător din clanul Omaticaya, și adus în așezarea sa. Liderul spiritual al acestei zone nu este împotriva noilor veniți care locuiesc cu ei. Își instruiește fiica să-l învețe despre vânătoare și tradiții. Dar mai târziu, fata află că oamenii lui Sally au ucis-o pe sora ei. Ea vrea ca străinul să plece.

Și obiectivele cercetătorilor sunt în creștere, vor să sape un canion lângă casa lui Neytiri, asta amenință existența tuturor coloniștilor care trăiesc acolo. Avatarul Jake nu acceptă planul; el încearcă să interfereze în secret cu superiorii săi. Începe o bătălie între pământeni și băștinași. În ultimul moment, natura însăși se ridică împotriva dușmanilor pădurii și alungă oamenii răi. După victoria clanului în război, ei aleg un nou lider, Jake devine el. Un bărbat își transferă conștiința în corpul Avatarului, devenind el pentru totdeauna. Urmărește filmul Avatar online 2009 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Avatar (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1