Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Arcadian (2024)
CAM

Arcadian (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme 2024
  • Actori: Nicolas Cage, Jaeden Martell, Max Jenkins, Sadie Overall, Samantha Coughlan, Joe Dixon, Joel Gilman, Dare McMahon
  • Regie: Benjamin Brewer
  • Traducere: ENG
  • Tara: Canada, SUA, Irlanda
0 Voturi
16.04.2024, 16:54
118
0
Pământul a fost devastat după evenimente catastrofale care au dus la distrugerea aproape completă a umanității. Pavel, împreună cu fiii săi, Toma și Iosif, au fost printre puținii supraviețuitori, refugiându-se într-un adăpost îndepărtat, o casă ascunsă departe de orașele distruse. Noua lor realitate s-a dovedit a fi crudă și plină de pericole, unde fiecare nouă zi putea fi ultima. Deși puteau căuta hrană și apă relativ sigur în timpul zilei, apariția nopții a transformat lumea într-un coșmar. Cu întuneric, creaturi crude au ieșit la vânătoare, al căror singur scop era distrugerea tuturor viețuitoarelor. Acești monștri, probabil rezultatul experimentelor genetice sau a consecințelor neprevăzute ale unui dezastru, au devenit principala amenințare pentru Paul și fiii săi. Dar în curând familia trebuie să se confrunte cu nevoia de a-și părăsi casa. Rechizitele pe care le-au salvat cu grijă se epuizează, iar fără provizii noi sunt în pericol de foame. Paul, Toma și Joseph trebuie să facă un pas disperat - să plece într-o călătorie în inima întunericului, unde fiecare pas poate fi mortal.

Această provocare îi obligă nu numai să lupte pentru supraviețuire, ci și să-și regândească relațiile, temerile și speranțele. Pe parcurs, se întâlnesc cu alți supraviețuitori, care uneori se dovedesc a fi nu mai puțin periculoși decât creaturile nopții. Fiecare întâlnire le testează principiile morale și dorința lor de a rămâne oameni într-o lume în care umanitatea pare pierdută. Pe măsură ce avansează, ei descoperă că într-o lume sfâșiată de dezastre și pericole, există încă un loc pentru bunătate și sacrificiu. Povestea lui Pavel și a fiilor săi devine o mărturie nu numai a luptei pentru supraviețuire, ci și a încercării de a menține demnitatea umană în condiții de haos absolut. Urmărește filmul The Purge in Arcadia online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Arcadian (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)