Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
A Biltmore Christmas (2023)
HD

A Biltmore Christmas (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
28.11.2023, 21:49
341
0
Următorul film Hallmark ne-a binecuvântat cu acest sezon de sărbători este A Biltmore Christmas! Și acesta este unul de care am fost încântat de când am văzut primul anunț pentru el. Fiecare reclamă de după aceea a continuat să-mi crească entuziasmul. Și, desigur, acesta nu a dezamăgit. Dar cum ar putea face asta cu Bethany Joy Lenz și Kristoffer Polaha luând conducerea? Acest film a fost absolut fermecător și abia aștept să țâșnesc despre el. Așa că continuă să citești pentru recenzia mea despre A Biltmore Christmas!

O altă distribuție perfectă
Haide, trebuia să știi că voi fi peste tot cu Kristoffer Polaha în frunte! Primul subiect onorific al seriei noastre de apreciere a actorilor. Unul dintre preferatele noastre din toate timpurile și unul dintre cei mai autentici oameni cu care am avut vreodată norocul să interacționăm. Da, el a fost un motiv uriaș pentru care am fost peste tot peste acesta și abia așteptam nu numai să îl văd, dar și să îl acopăr aici. Este atât de talentat și se potrivește atât de bine cu aspectul întregului film și personajul său. De asemenea, știi că trebuie să menționez cât de nenorocit a fost demn de leșinare! Și nu doar în acest film, ci în general. Dar și excepțional de demn de leșin în acest film.

Și tocmai când am crezut că nu se poate mai bine, Bethany Joy Lenz este și ea principală! Și ea știe întotdeauna să-mi ofere un caz serios de sentimente și să mă pună pe toate în emoțiile mele. Expresiile ei faciale și felul în care se comportă sunt întotdeauna *sărutul bucătarului*. Și s-a încadrat atât de bine în epoca filmului. Arăta absolut natural și mi-a plăcut fiecare secundă. Ah, și chimia dintre ea și Kristoffer Polaha? Da, asta a ieșit din topurile nemaipomenite din primul moment și nu s-a oprit până la sfârșitul filmului! Pot să le fac din nou aceste două perechi în curând? Pentru că, Doamne! Doar o confruntare incredibilă. Comedia lor a fost, de asemenea, la punct, deși nu este o surpriză pentru acești doi.

CA E 1947
Cui nu iubește o piesă bună de epocă? Știu că fac! Și trebuie să spun că îmi place foarte mult modul în care Hallmark nu a setat niciodată într-o altă perioadă de timp. Întotdeauna creează o modalitate prin care cineva să fie transportat în acel moment, adăugând acel pic de fantezie întregului complot. Și, deși știu că ideea nu este ceașca de ceai pentru toată lumea, cred că într-adevăr se adaugă la magia tuturor. Dacă există un lucru la care excelează Hallmark, acesta este crearea unui film plin de magie de Crăciun. Și acest film a verificat toate cutiile Hallmark și Crăciun și apoi câteva.

Costumele, decorurile și personalitățile personajelor au fost atât de bine făcute. Accent pe costume pentru că acele ținute, în special acea rochie, erau dincolo de uimitoare. Deși, evident, nu am trăit în acea perioadă, obișnuiam să mă uit la ceva din moda și cultura anilor 40 și 50. Și asta se potrivește atât de bine. Totul avea doar un sentiment de sofisticare care l-a făcut mult mai distractiv. De asemenea, simt că un cuvânt foarte bun pentru a descrie acest film este melancolic. Și nu sunt sigur de ce îmi vine în minte acest cuvânt, dar se pare că se potrivește cu atmosfera pe care au creat-o în acest film. Era ușor și distractiv, dar avea atât de frumusețe. De asemenea, mulțumesc, Hallmark. Am adăugat acum proprietatea Biltmore pe lista noastră de locuri de vizitat!

TOATE LUCRURILE BUNE TREBUIE SĂ SĂ SPEȘTEȘTE
Intrând în acesta, nu eram de fapt sigur cum se va termina. Lucy ar rămâne în 1947 cu Jack și ar face tot posibilul să-l salveze? Sau l-ar fi pus pe Jack să vină cu ea în prezent pentru a evita în întregime moartea lui? Ar merge pe drumurile lor separate și ar merge mai departe și ar uita unul de celălalt și ar lăsa lucrurile să se desfășoare așa cum urmau înainte ca Lucy să se întoarcă? Știam la ce opțiune speram. Dar a fost absolut perfect și așa cum trebuia să fie. Lucy se duce acasă la timpul ei și Jack își găsește drumul spre prezent după ea. Un sfârșit demn de leșin, într-adevăr!

Ți-a plăcut A Biltmore Christmas la fel de mult ca mine? Ai de gând să-l vezi iar și iar așa cum o voi face eu? Din cauza felului în care m-a făcut să leșin, știu doar că o voi privi de o sută de ori. Ce părere ai despre chimia dintre Bethany Joy Lenz și Kristoffer Polaha? Te-ai simțit transportat înapoi în 1947 ca Lucy? Găsiți-ne și urmăriți-ne pe Twitter, Instagram și Facebook pentru a zbura despre toate lucrurile Hallmark și A Biltmore Christmas! Și asigurați-vă că vizitați site-ul nostru pentru mai multe articole, chestionare și multe altele despre toate lucrurile Disney și nu numai!

HD A Biltmore Christmas (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar