Death on the Border (2023)
CAM eng

Death on the Border (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Mister, Filme SUA, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Eric Roberts, Shannon Elizabeth, Danny Trejo, Frank Whaley, Kiko Ellsworth, Wendy Wilkins, Kika Magalhes, Jay Hyron, Dachbarr Johnson, Robin McDonald
  • Regie: Wendy Wilkins
  • Traducere: Engleză
  • Tara: SUA
0 Voturi
07.11.2023, 11:14
101
1
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Două femei hotărâte se luptă să scape de relațiile lor abuzive cu un detectiv murdar de la rock bottom, hotărât să mute fetele traficate de sex peste granița mexicană.

HD Death on the Border (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 09.11.2023, 18:39
Într-un orășel situat la granița a două țări, au loc crime misterioase și brutale. Localnicii sunt cuprinsi de frică și anxietate, pentru că nimeni nu știe cine se află în spatele acestor crime și care sunt motivele criminalului. Începe o anchetă, care implică polițiști locali și specialiști dintr-o țară vecină. Detectivul șef devine un detectiv cu experiență care s-a ocupat de cazuri similare de mai multe ori. El studiază fiecare crimă în detaliu, caută legături între ele și analizează toate dovezile disponibile. Cu fiecare nouă crimă, cazul devine din ce în ce mai complicat. Ucigașul nu lasă urme, toate crimele sunt comise fără martori vizibili. Fiecare victimă moare din aceeași otravă, care nu poate fi detectată în organism după moarte. Se naște ipoteza că ucigașul este un profesionist care își cunoaște bine meseria. Detectivul și echipa sa încep operațiunile active de capturare a criminalului. Ei încep supravegherea persoanelor suspectate, verifică alibiurile și colectează informații despre fiecare dintre ele. Există o luptă acerbă împotriva criminalității la graniță, iar detectivul își dă seama că timpul lucrează împotriva lui. Ancheta se desfășoară în direcții diferite, dar toate par a fi o fundătură. Un detectiv ia măsuri riscante în încercarea de a prinde un criminal în flagrant. El pătrunde în organizații subterane, comunică cu localnicii care ar putea ști ceva despre crime. Dar toate eforturile lui par în zadar. În cele din urmă, detectivul găsește un indiciu care îl conduce la criminal. Se pare că ucigașul a fost un fost ofițer de poliție care a decis să se răzbune pe foștii săi colegi pentru trădarea lor. El a comis crime pentru a le arăta că nu au putut să-și protejeze cetățenii. Urmează o confruntare între detectiv și ucigaș. Ei duc o bătălie aprigă, în care toată lumea se străduiește să rămână în viață. Drept urmare, detectivul face față ucigașului și îl aduce la secția de poliție. Astfel, moartea la graniță este dezlegată. Detectivul și echipa sa au făcut față unui caz dificil, au obținut succes și au redat liniștea locuitorilor orașului. Povestea va rămâne în memoria localnicilor ca fiind una dintre cele mai dificile încercări prin care au trebuit să treacă.
0