Lovitură ascunsă - Hidden Strike (2023)
HD

Lovitură ascunsă - Hidden Strike (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Filme China, Aventuri, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Jackie Chan, John Cena, Pilu Asbeck, Wang Zhenwei, Rachel Holloway, Max Huang, Amadeus Serafini, Hou Minghao, Rima Zeydan, Ma Chunzhui
  • Regie: Scott Waugh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: China, SUA
1 Vot.
01.08.2023, 21:52
172
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
În viitorul apropiat, lumea s-a cufundat în haos și războaie sângeroase din cauza lipsei de petrol, care a devenit cea mai valoroasă resursă de pe planetă. Controlul asupra câmpurilor petroliere a provocat conflicte acerbe între diferite state și corporații internaționale.

Într-o zi, o echipă de criminali internaționali, ambițioși și nemiloși, aranjează un jaf îndrăzneț și periculos, luând un grup de ostatici. Scopul lor este de a controla un câmp petrolier pe scară largă care să le ofere putere și bogăție nelimitate.
În același timp, doar două persoane sunt capabile să oprească criminalii. Dar căile lor s-au divergent într-o etapă îndepărtată a acestui conflict mondial. Acesta este Ryan McKay, un fost mercenar cu înaltă calificare din forțele speciale, care lucrează acum de partea guvernului și încearcă să oprească amenințările teroriste. Și adversarul său pasionat, Kyle Harris, este, de asemenea, un mercenar, dar de partea fracțiunii opuse.

Cu toate acestea, amenințarea comună a criminalilor îi obligă pe Ryan și Kyle să-și combine abilitățile și resursele pentru a preveni o catastrofă și pentru a salva lumea de la plonjarea în haos absolut. Planul lor pare complet nebunesc - să străpungă protecția bandelor armate, a furtunilor de nisip și a pericolelor camuflate care sunt concepute pentru a ucide pe oricine încearcă să se apropie de câmpurile petroliere.
Pe măsură ce progresează printr-o misiune dură și periculoasă, Ryan și Kyle sunt forțați să-și depășească diferențele pentru a stabili cooperarea și încrederea între ei. Soarta lor, precum și soarta lumii, depinde de capacitatea lor de a lucra împreună, chiar dacă nu se pot suporta reciproc.

"There' s Nowhere Cooler " este un film de acțiune interesant și intens care arată lumea viitorului, în pragul apocalipsei, și își imaginează că, chiar și în cele mai disperate circumstanțe, oamenii pot găsi putere și unitate pentru a lupta împotriva unei amenințări comune. Trăsăturile distinctive ale filmului sunt scene dinamice de luptă, efecte speciale impresionante și un complot interesant care te ține în suspans până în ultimele minute.

HD Lovitură ascunsă - Hidden Strike (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)