Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Poveste din Anatolia Episodul 11 din 5.02.2024
HD

Poveste din Anatolia Episodul 11 din 5.02.2024 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Poveste din Anatolia: Episodul 11 din 5 Februarie 2024
  • Gen: Seriale
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Turcia
0 Voturi
07.02.2024, 00:30
145
0
Berk Atan este un tânăr care s-a născut într-un sat mic. Acest loc găzduiește oameni foarte prietenoși și muncitori care cunosc valoarea banilor. Părinții își învață copiii să muncească din copilărie, pentru că fără ea le va fi greu să supraviețuiască la vârsta adultă. Majoritatea locuitorilor lucrează la pământ, ceea ce le aduce nu numai profit, ci și hrană. Unii, incapabili să suporte munca grea, pur și simplu pleacă în oraș pentru a-și încerca norocul acolo. Iar cei care au decis să rămână continuă să muncească din greu. Burke aparține acestuia din urmă și este obișnuit cu viața țărănească. Odată s-a îndrăgostit de un locuitor local, o fată fermecătoare Dilek, dar nu a avut niciodată timp să-i mărturisească sentimentele sale. Părinții ei au decis să plece în capitală și să își construiască o viață acolo. Până acum, Atan nu se poate uita la alte fete și visează să o reîntâlnească, dar deocamdată acest lucru este imposibil. Cine ar fi crezut că în curând eroul din serial turcesc „Poveste din Anatolia – Sezonul 1 Episodul 6” va avea o astfel de oportunitate.

În mod neașteptat, Dilek se întoarce în mica sa patrie pentru a-și vedea rudele. Burke este în al șaptelea cer și se grăbește să-i mărturisească repede sentimentele sale. El știe bine că ea s-a întors aici de ceva vreme și în curând va părăsi din nou provincia. Spre surprinderea lui Atan, dulceața îi acceptă sentimentele și îi răspund sentimentele. Din acest moment, eroul se confruntă cu o alegere dificilă: fie va rămâne în sat și va încerca să uite de dragostea lui pentru Dilek, fie își va părăsi familia și își va urma iubita și va încerca să găsească fericirea la Istanbul.

HD Poveste din Anatolia: Episodul 11 din 5 Februarie 2024 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1