Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Anatomia lui Grey Sezonul 20 Episodul 1
HD

Anatomia lui Grey Sezonul 20 Episodul 1 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Seriale
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
1 Vot.
16.03.2024, 13:47
174
0
Este greu să fii descendentul unei persoane talentate, deoarece din această cauză, o povară serioasă de responsabilitate este deja pusă asupra ta. Toată lumea privește copilul în creștere al părintelui lor celebru ca unul care va deveni aceeași personalitate remarcabilă, ca unul care va avea același talent.
Meredith Gray este o tânără care a decis să urmeze o carieră de medic, dar nu a fost în totalitate decizia ei. Faptul este că mama ei a lucrat și în medicină și nu doar a lucrat, ci a devenit un chirurg remarcabil, numele ei este Ellis Gray și toți medicii din oraș o cunosc numele ca fiind cel mai bun specialist în aceste locuri. Meredith nu se poate lăuda încă cu o asemenea faimă; ea este încă un chirurg novice. Munca ei este extrem de responsabilă, dar viața ei de zi cu zi nu este doar plină de muncă. Cert este că personalul medical din clinica în care lucrează este relativ tânăr și mulți dintre ei nu și-au găsit încă un partener. Având în vedere acest lucru, nu este dificil să presupunem că afacerile frecvente în clinică nu sunt neobișnuite. Mai mult, unele dintre aceste romane se termină într-un mod foarte dramatic.

HD Anatomia lui Grey Sezonul 20 Episodul 1 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)