Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Ripley (2024)
HD

Serial Ripley (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 1,2,3,4,5,6
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Thriller, Filme SUA, Seriale, Filme 2024, Crimă
  • Actori: Andrew Scott, Johnny Flynn, Dakota Fanning, Maurizio Lombardi, Pasquale Esposito, Franco Silvestri, Eliot Sumner, Liz Tancredi, Angelo Faraci, Lorenzo Acquaviva
  • Regie: Ştefan Zaillian
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
9 Voturi
05.04.2024, 09:54
126
0
Anii şaizeci ai secolului trecut, New York. Omul de afaceri de succes și bogat Herbert Greenleaf este îngrijorat de faptul că fiul său Dickie pur și simplu își irosește viața. Moștenitorul refuză să se angajeze în afaceri, preferând o viață lipsită de griji în Italia, unde trăiește în stil grandios alături de iubita lui Marge. Rugăciunile tatălui lui Dickie de a-și veni în fire și de a se întoarce acasă cad în urechi surde. Nevrând să suporte asta, Greenleaf Sr. decide să ia măsuri extreme. La una dintre recepțiile din conacul său luxos, îl întâlnește pe un anume Tom Ripley, pe care îl confundă cu prietenul fiului său. El îl invită pe Ripley să plece în Italia și să încerce să-l convingă pe moștenitorul să se întoarcă acasă.

Tom nu se grăbește să recunoască cunoștințele sale superficiale cu Dickie și acceptă fericit propunerea lui Herbert, încrezător că soarta îi va oferi un bilet norocos. Neavând nici o avere, nici un loc de muncă decent, Tom își petrece întreaga viață făcând slujbe și angajându-se în escrocherii mărunte. El vine instantaneu cu un plan de a folosi oferta omului bogat în propriile sale scopuri. Ripley intenționează să se mulțumească cu Greenleaf Jr. pentru a extrage cât mai mulți bani de la tatăl său. La început totul merge conform planului lui Tom. Cu toate acestea, Dickie se plictisește repede de compania lui. Realizând că viața lui confortabilă se va sfârși în curând, el decide să ucidă. Urmărește serialele TV Ripley 2024 la calitate bună, toate sezoanele, toate episoadele la rând în HD 720p și FullHD 1080p cu noi complet gratuit. Vizualizarea în limba romană și în limba originală cu subtitrare este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Serial Ripley (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
s01e01s01e02s01e03


s01e04s01e05s01e06s01e07


s01e08
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)