Paradis - Paradise (2023)
HD

Paradis - Paradise (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Netflix, SF, Thriller, Acţiune, Filme Germania, Filme 2023
  • Actori: Kostya Ulman, Iris Berben, Numan întredeschis, Lukas Lyngord Tennesen, Egle Lekstutite, Ulrich Wickert, Lukas von Gorbachevsky, Matthias Cising, Fortuna Meda, Gulderen Saglam, Thomas Dziatlovskis, Han mai Thi Tran, Hossein Hariri
  • Regie: Boris Kunts, Indre Juskute
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Germania
0 Voturi
27.07.2023, 20:06
115
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Acțiunea are loc în 1982. Fuengirola este o mică așezare situată pe coasta mediteraneană. Un eveniment tragic are loc în provincia Malaga. Dintr-o dată, trei tinere doamne dispar. Căutarea fetelor nu aduce niciun rezultat. Polițiștii nu găsesc urme sau dovezi. Oamenii din jur nici nu bănuiesc ce s-a întâmplat cu personajele principale. Localnicii sunt șocați de cele întâmplate. La urma urmei, acest loc a fost considerat anterior un paradis pământesc.
Hikka Myantyumaki este un investigator cu experiență și cunoștințe. Locuiește în micul oraș Oulu, situat în Finlanda. Conducerea trimite un detectiv la Fuengirola pentru a oferi asistență și asistență agențiilor locale de aplicare a legii. În curând, locuitorii locali știu că fetele noi au dispărut. O rudă a uneia dintre fete decide să-și desfășoare propria anchetă. Javi este fratele mai mic al decedatului, nu poate accepta moartea surorii sale. Bărbatul, împreună cu prietenii săi Quino și Alvaro, ajută serviciile locale în această problemă dificilă. Curând își dau seama că tinerele doamne sunt vizitate de o creatură dintr-o lume necunoscută.

HD Paradis - Paradise (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)