Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
În ritmul muzicii (2020)
HD

În ritmul muzicii (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Feel the Beat (2020)
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Familie, Filme 2020, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Sofia Carson, Enrico Colantoni, Wolfgang Novogratz, Marissa Jaret Winokur, Dennis Andres, Joanna Colon, Donna Lynn Champlin, Brandon Kyle Goodman, Rex Lee, Marcia Bennett
  • Regie: Elissa Down
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
1 Vot.
17.01.2024, 03:39
82
0
Încă din copilărie, frumusețea obstinată April a visat să danseze pe scena mare și să devină un idol pentru milioane de fani fideli. Dar eroina va trebui să se întâlnească față în față cu adevărul dur al vieții și să înțeleagă că succesul și faima nu vin atât de ușor. Este plină de încredere în sine, iar visul ei prețuit este mai aproape ca niciodată. După câțiva ani de pregătire grea, April reușește să obțină o invitație la un casting de dans și pleacă la New York, unde o așteaptă celebrul Broadway. Dar ambițioasa domnișoară face o greșeală ireparabilă și ușile scenei i se închid.

Biata trebuie să-și asculte tatăl și să se întoarcă în ținutul ei natal, unde nu există perspective. Dar April are șansa să o ia de la capăt. Fetei i se oferă să devină antrenor pentru o echipă de incompetenți. Va reuși eroina să se autodepășească și să devină un mentor pentru copii, sau echipa ei va eșua la o competiție importantă și va rămâne fără nimic?

HD Feel the Beat (2020) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar