Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ignoranță (2024)
HD

Ignoranță (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
12.02.2024, 17:01
156
0
Trailerul mult-așteptului thriller polițist al lui Bhumi Pednekar Bhakshak îl prezintă pe actor în rolul unui jurnalist de investigație. Regizat de Pulkit, filmul îi are și pe Sanjay Mishra, Aditya Shrivastava, Sai Tamhankar, Surya Sharma și alții. Gauri Khan și Gaurav Verma au produs filmul sub Red Chillies Entertainment. Titlul filmului se traduce prin „Predator” în engleză. 9 februarie 2024 este data de lansare a filmului Netflix.

Trailerul lui Bhakshak a avut premiera pe 31 ianuarie 2024. Clipul de aproape trei minute aruncă lumină asupra laturii întunecate a unui orfelinat de fete, unde un jurnalist de investigație își asumă responsabilitatea să descopere adevărul. Deși realizatorii încă nu au confirmat inspirația, povestea filmului amintește de un incident din viața reală.

Este posibil ca Bhakshak să fi fost inspirat de cazul abuzului la adăpostul Muzaffarpur din 2018.
Inspirat de evenimentele din viața reală de la un ONG în care au fost raportate cazuri de violență sexuală, viol și tortură, Bhakshak îl prezintă pe Bhumi Pednekar în rolul lui Vaishali Singh, un jurnalist de investigație. Ea se angajează într-o misiune de a descoperi adevărul despre abuzul în orfelinate. Deși creatorii nu au folosit nume reale, locuri și incidente reale, există un incident care este foarte asemănător cu povestea lui Bhakshak.

Viitorul thriller criminal se poate învârti în jurul cazului de violență domestică din adăpostul Muzaffarpur din 2018. Un ONG numit Sewa Sankalp Evam Vikas Samiti din Muzaffarpur, Bihar a condus un orfelinat care a devenit centrul cazului orfelinat Muzaffarpur. Incidente de abuz sexual, viol și tortură au fost raportate la acest adăpost. Examenele medicale au arătat că 34 din cele 42 de fete cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani au fost agresate sexual și violate.

Principalul acuzat a fost Brajesh Thakur și a fost condamnat de Tribunalul Districtual Saket în 2020. Alături de el, autoritățile au arestat alte 18 persoane, inclusiv un ofițer județean de protecție a copilului. Brajesh ispășește în prezent o închisoare pe viață.

Abuzul sexual care a avut loc la adăpostul Muzzafarpur a ieșit la iveală pe 26 mai 2018, după ce Institutul de Științe Sociale Tata (TISS) a înaintat guvernului Bihar un raport subliniind problema.

HD Bhakshak (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)