Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Găluşcă (2018)
HD

Găluşcă (2018) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Dumplin' (2018)
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, Muzical, Filme 2018, Filme SUA, Comedie
  • Actori: Danielle MacDonald, Odeya Rush, Jennifer Aniston, Maddie Baillio, Bex Taylor-Klaus, Luke Benward, Georgie Flores, Dove Cameron, Harold Perrineau, Kathy Najimy
  • Regie: Anne Fletcher
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
16.01.2024, 21:00
84
0
„Pyshka” titlul filmului îl caracterizează pe personajul principal. Exact așa arată Willodeen, fiica reginei frumuseții și perfecționistă în viață, Rosie. Nu este greu de ghicit ce fel de relație au. Mama a venit chiar și cu o poreclă „găluște”. Desigur, fata, mai ales în adolescență, este rănită până la lacrimi de un astfel de tratament și, fără ezitare, se mută să locuiască cu propria ei mătușă Lucy, care face totul pentru ca nepoata ei să crească ca o persoană încrezătoare. Dar mătușa moare, iar fata este nevoită să se întoarcă acasă. Willie nu mai intenționează să tacă și să suporte insulte. Ea crede că o modalitate bună de a se răzbuna pe mama ei pentru umilință este să participe la un concurs de frumusețe, unde Rosie este președintele juriului. Alte fete cu aspect nestandard l-au urmat pe curajosul coleg de clasă. Evenimentul este planificat să fie distractiv, iar publicul are ceva de vorbit.

HD Dumplin' (2018) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar