Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cult of Chucky (2017)
HD

Cult of Chucky (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Chucky 7
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Horror, Thriller, Filme 2017
  • Actori: Jennifer Tilly, Fiona Dourif, Brad Dourif, Alex Vincent, Michael Theriault, Elizabeth Rosen, Zach Santiago, Grace Lynn Kung, Ali Tatarin
  • Regie: Don Mancini
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Canada, SUA
0 Voturi
27.01.2024, 22:35
23
0
O întâlnire romantică într-un restaurant, ca de obicei, s-a încheiat cu despărțire. Pe internet, Rachel roșcată a găsit fapte descurajatoare din trecutul unui colecționar de arme cu lamă. Fiind un băiețel de șase ani, un potențial iubit a fost implicat în numeroase crime. Cuvintele tipului despre necesitatea de a avea la îndemână un mijloc de protecție nu au inspirat încredere. Singur, Barclay s-a dus la casa burlacului său pentru a-și face divertismentul obișnuit de vineri. În seiful cu un lacăt viclean cu combinație se afla capul zdrobit al unei creaturi tenace, capabilă să provoace multe necazuri. Tragedia petrecută în familia Pierce în urmă cu patru ani a forțat-o să rămână vigilentă. Atunci femeia acuzată de moartea rudelor sale a fost recunoscută de instanță drept schizofrenic și trimisă într-o instituție închisă de specialitate. Cursul tratamentului și conversațiile cu specialistul atent Folly l-au făcut să creadă în propria sa vină. Îmbunătățirile vizibile ale stării sale mentale au făcut posibilă transferarea pacientului într-o clinică de securitate medie, fără camere de supraveghere video. Privirile laterale și ura nedisimulata față de criminalul în serie erau vizibile peste tot. Datorită grijii ordonatorului Carlos, care a simpatizat cu fata paralizată, și apariției prietenului său Michael, a fost posibil să netezi senzațiile neplăcute. În efortul de a depăși în sfârșit mania obsesivă, medicul aduce un pachet mare la cursurile de grup. Păpușa care vorbește cu ochi albaștri pătrunzători este geamăna jucăriei Chucky implicată în carnagiu. Angela, deodată în prosternare, a vorbit despre conversația telefonică. Interlocutorul mi-a cerut să-i salut pe Nika și să-l informez despre revenirea lui iminentă.

HD Chucky 7 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1