Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Astronautul (2024)
HD

Astronautul (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Spaceman
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Dramă, SF, Filme SUA, Aventuri, Filme 2024
  • Actori: Carey Mulligan, Sinead Phelps, Isabella Rossellini, Petr Papánek, Adam Sandler, Marian Roden, Lena Olin, Zuzana Stivinova, Kunal Nayair, Paul Dano
  • Regie: Johan Renck
  • Traducere: Subtitrat
2 Voturi
03.03.2024, 21:49
68
0
1. Dacă tu, ca mine, ai urmărit doar primul teaser, în care personajul principal se plimbă prin pădure într-un costum spațial, uită-l. Filmul nu este despre o altă planetă. Aproape toate evenimentele au loc pe nava GG.

2. Filmul este foarte intim. De fapt, aceasta nu este deloc science fiction, ci o dramă psihologică într-un înveliș fantastic.

3. Vibe-ul mi-a amintit foarte mult de „Ad Astra” cu Brad Pitt. Tot intim, și minimalist, fără nicio acțiune, cu un minim de personaje și reflectare a personajului principal.

4. De fapt, acesta este un film despre experiențele interne ale personajului principal, reflecția lui, autoflagelarea, iertarea de sine și catarsisul. Mai mult, în acest context, filmul nu oferă nimic nou, original sau interesant.

5. Filmul arată nava spațială în cel mai tare mod posibil. Acesta nu este nici măcar NASA-punk de la Bethesda, ci prost în plus sau în minus ceea ce puteți vedea în videoclipul de la ISS. Adică cele mai utilitare, inestetice și urâte echipamente, dintre care unele par să vină din vreo anii 60. Dar este și mișto.

6. Sandler este foarte bun în film. Personal, nu am avut niciodată sentimentul că acesta este același comedian din anii 90.

Care este rezultatul? Un film pentru cei care iubesc astfel de lucruri. Despre singurătatea spațiului, psihologie, puțină filozofie și reflecție. Cele care se aseamănă într-un grad sau altul pentru mine sunt Ad Astra și filmul Europa, deși acesta din urmă este mult mai fantastic.

Filmul nu este deloc impresionant, nici ca intriga, nici ca imagine, dar am avut o oarecare placere pur si simplu pentru ca iubesc filmele de acest tip. Deși chiar și în acest concept foarte simplu, o serie de aspecte referitoare la personajul principal nu au fost pe deplin dezvoltate, iar tu nu-l simți pe el atât de mult pe cât ai fi putut.

Întrucât locuiesc în Cehia, originea cehă a fost un factor suplimentar de interes pentru mine, dar de fapt singurul lucru care există acolo sunt numele cehe.

Una peste alta, dacă vă plac filmele cu calitățile menționate mai sus, vă puteți petrece seara. Sau dacă îl iubești pe Sandler. Arahnofobi, mergi mai departe.

HD Spaceman Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)